您当前的位置:上海专升本> 网教专升本 > 复习备考 > 正文

大学网络教育统考专升本大学英语B模拟题及答案6

来源:彭老师 发布时间:2019-08-24 12:00:10 浏览:

二、阅读理解

People are so busy these days that many people have no time to cook. This becomes a problem, because most families love home cooking! The food tastes good and warm, and a family meal brings everyone together. In some families, meals are often the only times everyone sees one another the same time. 

Another reason people enjoy home cooking is that it is often a way of showing love. A parent who makes some cookies is not just satisfying a child's sweet tooth. She or he is sending a message. The message says, "I care about you enough to spend an hour cooking what you will eat up in 15 minutes if I let you."

There is also something about the smell of home cooking. The smell of home cooking pleases people of all ages. It makes most of us feel good and loved. Next time you smell a cake making, stop for a moment and pay attention to your mood(情绪).

6.Fewer people cook now because they have no time.

A.T

B.F

答案:A

7.A parent spends an hour making cookies just to satisfy her or his child's sweet tooth.

A.T

B.F

答案:B

8.The writer thinks the smell of home cooking makes peoplehappy.

A.T

B.F

答案:A

9.The main idea of this passage is that homemade cookies taste better.

A.T

B.F

答案:B

10.A family meal can bring the family members together.

A.T

B.F

答案:A

One day a bookseller(书商)let a big box of books fall on his foot. "Go to see the doctor," said his wife. "No, "he said. "I'll wait until the doctor comes into the shop next time. Then I'll ask him about my foot. If I go to see him, I'll have to pay him."

On the next day the doctor came into the shop for some books. When the bookseller was getting them ready, he told the doctor about his bad foot. The doctor looked at it.

"You must put that foot in hot water every night. Then you must put something on it," said the doctor.

He took out a piece of paper and wrote on it. "Buy this and put it on the foot before you go to bed every night," he said.

"Thank you," said the bookseller. "And now, sir, here are your books."

"How much?" said the doctor.

"Two pounds."

"Good," said the doctor. "I shall not have to pay you anything."

"Why?" asked the bookseller.

"I told you about your foot. I want two pounds for that. If people come to my house, I ask them to pay one pound for a small thing like that. But when I go to their houses, I want two pounds. And I came here, didn't I?"

11.What happened to the bookseller one day?

A.He lost a box of books.

B.His foot was wounded by a box of books.

C.He lent the doctor a box of books.

D.He sold out all his books.

答案:B

12.The bookseller's wife asked him ______.

A.to go out for some medicine

B.to send somebody for a doctor

C.to go to see the doctor

D.to wait for the doctor to come

答案:C

13.The bookseller didn't take his wife's advice because ______.

A.he was afraid of the doctor

B.he didn't like to take medicine

C.he couldn't walk by himself

D.he didn't want to pay the doctor

答案:D

14.The doctor paid ______ for the books.

A.one pound

B.two pounds

C.nothing

D.something

答案:C

15.The bookseller paid ______ money for seeing the doctor in the end.

A.more

B.less

C.the same amount of

D.no

答案:A

三、词汇与语法

16.______ he was tired he went on working.

A.Even

B.Yet

C.Although

D.In spite

答案:C

17.Mary's brother had a talk at school yesterday afternoon, _______he?

A.had

B.hadn't

C.did

D.didn't

答案:D

18.Mary never tells anyone what she does for a ________.

A.job

B.work

C.profession

D.living

答案:D

19.Jane’s dress is similar in design ______ her sister’s.

A.like

B.with

C.to

D.as

答案:C

20.____ she survived the accident is miracle.

A.What

B.That

C.As

D.Which

答案:B

分享到:

更多

特别说明:由于各方面情况的不断调整与变化,上海专升本网所提供的所有考试信息仅供参考,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准。

  • 统招专升本
  • 网络教育
  • 自学考试
  • 成人高考

热门视频

更多>>
video

2020年上海专升本网助力专升本新生 立即播放

video

2020年上海专升本招生简章 立即播放

  • 微信官网
  • 交流群

  • 微信公众号
  • 扫码关注微信公众号
    了解专升本更多资讯


    公众号
    添加公众号上海专升本

  • 微信交流群
  • 扫码加入考生交流群
    近距离与资深老师交流


    微信群
    “上海专升本交流群”

友情链接:

MPAcc培训网 艺考培训学校 电商培训 雅思培训 南京北大青鸟 重庆艺考画室 南通教育培训 北京画室 青岛韩语培训 托育加盟 留学中介
//百度自动推送