您当前的位置:上海专升本> 网教专升本 > 复习备考 > 正文

大学网络教育统考专升本大学英语B模拟题及答案7

来源:彭老师 发布时间:2019-08-24 12:00:10 浏览:

四、完型填空

This is my timetable. I study at No.3 Middle School of Dongfang. From Monday to Friday I get up ___21___ 6:30 a.m. I have ___22___ at 7:00 and then I go to school. I don't like to be late. Our classes ___23___ at 8:30 a.m. We have four classes in the morning. I often have lunch at school with my classmates.

In the afternoon, we have two classes. Classes are over at 3:30, and I get home at 4:00. But sometimes I don't ___24___ school so early because I play basketball on the playground. I have supper at about 6:00. After supper I do my homework. I often watch TV, but sometimes I ___25___ to do some reading and the story books are very interesting. I usually go to bed at about 10:00 p.m.

21.

A.leave

B.at

C.like

D.breakfast

E.start

答案:B

22.

A.leave

B.at

C.like

D.breakfast

E.start

答案:D

23.

A.leave

B.at

C.like

D.breakfast

E.start

答案:E

24.

A.leave

B.at

C.like

D.breakfast

E.start

答案:A

25.

A.leave

B.at

C.like

D.breakfast

E.start

答案:C

五、英译汉

26.He is always very active in student activities.

答案:他在学生活动中一直非常积极。

27.Do you think students should do a part-time job?

答案:你认为学生应该业余打工吗?

28.Many schools will open for lessons at the beginning of September.

答案:很多学校九月初开学。

29.No matter what happens, I'll be your best friend.

答案:无论发生什么,我都是你最好的朋友。

30.She likes to help any one who is in difficulty.

答案:她乐意帮助任何一个有困难的人。

31.It normally takes a semester for a college freshman to adjust to his college life.

答案:大学新生一般需要花一个学期来适应大学生活。

六、写作

32.Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.字典在英语学习中的作用;

2.你使用字典的情况。

On Dictionary

答案:无

分享到:

更多

特别说明:由于各方面情况的不断调整与变化,上海专升本网所提供的所有考试信息仅供参考,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准。

  • 统招专升本
  • 网络教育
  • 自学考试
  • 成人高考

热门视频

更多>>
video

2020年上海专升本网助力专升本新生 立即播放

video

2020年上海专升本招生简章 立即播放

  • 微信官网
  • 交流群

  • 微信公众号
  • 扫码关注微信公众号
    了解专升本更多资讯


    公众号
    添加公众号上海专升本

  • 微信交流群
  • 扫码加入考生交流群
    近距离与资深老师交流


    微信群
    “上海专升本交流群”

友情链接:

MPAcc培训网 艺考培训学校 电商培训 雅思培训 南京北大青鸟 重庆艺考画室 南通教育培训 北京画室 青岛韩语培训 托育加盟 留学中介
//百度自动推送