您当前的位置:上海专升本> 网教专升本 > 复习备考 > 正文

大学网络教育统考专升本大学英语B模拟题及答案4

来源:彭老师 发布时间:2019-08-24 12:00:09 浏览:

四、完型填空

Everyone likes gifts. Some little kids think they don't get enough gifts. Some old people think they get too ___21___ gifts. Different people like different kinds of gifts.

Some gifts are never too small. A little child may give his mother a leaf from a tree. It is enough to make her very happy.

___22___ is different in different countries. In Japan, people sometimes give special gifts. But they are not open. Later, the same gift may be given away to someone else. Many people have enough things and don't want too many gifts themselves. In Canada, many people will not give big gifts to someone else. They will pay for a park bench or a tree to help ___23___ a person. In the USA, some people ask their families and friends to give money to charity rather than ___24___ them gifts. In Sweden, doing something for someone is the best gift. People don't need to spend too much money. Instead, ___25___ a meal is enough.

21.

A.Gift giving

B.remember

C.buy

D.making

E.many

答案:E

22.

A.Gift giving

B.remember

C.buy

D.making

E.many

答案:A

23.

A.Gift giving

B.remember

C.buy

D.making

E.many

答案:B

24.

A.Gift giving

B.remember

C.buy

D.making

E.many

答案:C

25.

A.Gift giving

B.remember

C.buy

D.making

E.many

答案:D

五、英译汉

26.Is this the magazine which you want to borrow?

答案:这就是你要借的那本杂志吗?

27.I could hardly agree to what you said just now.

答案:我不能同意你刚才说的话。

28.I can't go with you today because I'm too busy.

答案:我今天不能和你一块儿去,因为我太忙了。

29.I've got used to the weather in Shanghai.

答案:我已经适应了上海的这种天气。

30.Have you seen Tom recently?

答案:最近你看见汤姆了吗?

31.He has a foreign friend who lives in the United States.

答案:他有一个住在美国的外国朋友。

六、写作

32.写作

Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.介绍你最喜欢的电视节目;

2.为什么喜欢这个电视节目。

My Favorite TV program

答案:无

分享到:

更多

特别说明:由于各方面情况的不断调整与变化,上海专升本网所提供的所有考试信息仅供参考,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准。

  • 统招专升本
  • 网络教育
  • 自学考试
  • 成人高考

热门视频

更多>>
video

2020年上海专升本网助力专升本新生 立即播放

video

2020年上海专升本招生简章 立即播放

  • 微信官网
  • 交流群

  • 微信公众号
  • 扫码关注微信公众号
    了解专升本更多资讯


    公众号
    添加公众号上海专升本

  • 微信交流群
  • 扫码加入考生交流群
    近距离与资深老师交流


    微信群
    “上海专升本交流群”

友情链接:

MPAcc培训网 艺考培训学校 电商培训 雅思培训 南京北大青鸟 重庆艺考画室 南通教育培训 北京画室 青岛韩语培训 托育加盟 留学中介
//百度自动推送